Skip to content

Sossarnas hat mot invånarna

Riksdagen hann antagligen inte ens till att rösta innan förslaget var på bordet. Förmodligen var det skrivet långt innan bara i väntan på att regeringsfrågan skulle avgöras. Förslaget om nya datalagringen samt den nya övervakningslagen är riktigt, riktigt skrämmande. Mer info nedan från Henrik Alexandersson.

Det visar ju än en gång att makt – alltid kommer vara Socialdemokraternas främsta mål. De kommer alltid dock att tilltala de “fattiga” genom allehanda utskänkning från statskassan. Tidigare datalagringsdirektiv från Sveriges Regering har fått avslag från EU p.g.a. att de strider mot de mänskliga rättigheterna… Smaka på det ordet. Mänskliga rättigheterna… Vi har alltså en Justitieminister som utan några som helst samvetskval vill övervaka hela den Svenska befolkningen – utan några som helst belägg för det – för att få kontroll över vad som sägs och vad som görs på internet. Det är faktiskt det som det handlar om. Att fiska med trål vet alla som sysslar med stor data är oerhört svårt att hitta fula fiskar i… även om tekniken gått framåt med AI de senaste åren. Men risken för fel är oerhört stor, vilket har hänt i Sverige tidigare.

Ställ Morgan Johansson inför rätta i Haag för brott mot de mänskliga rättigheterna. För mord mot Yttrandefriheten och Privatlivet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.